Láska
Anotace: Jedno hodně staré dílko,které jsem náhodou našel v šupliku.Sice se moc nerýmuje,ale snad se bude přece jen trošku líbit.
Má duše přece není zlá,
má láska není mámení,
přec samotu a trápení mám.
Jen jednou se mě zdálo,
že měl mě někdo rád,
mé srdce již se smálo,
že mohlo právě tebe milovat.
Komentáře (0)