Odpuštění
Anotace: Lyrika/Ze sbírky Hra světla a stínů
Když se mne bude řeka zjara ptát,
chci-li chodit po březích s tebou, ¨
řeknu ano a nebudu už lhát.
Cesty co dělí se, nás svedou.
Slunce, až dotkne se teplem země,
podléšky vzbudí, dosud spící,
sníh sejde ze stráně, půjdeš ke mně.
Jsem to já, ta odpouštějící.
Přečteno 517x
Tipy 26
Poslední tipující: Mraveneček, WAYWARD, Zefi, pan nestálý, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., ilona, nejsembásník, HarryHH, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)