Zpívá
Anotace: A v uších zní refrén
Zpívá
Kdybych uměl zpívat
Prosil bych
Prosil bych déšť
Kdybych uměl zpívat
Prosil bych vítr
Prosil bych i slunce
Já.. prosil bych i zemi
Kdybych uměl zpívat
Prosil bych duši
Ach kdybych to uměl
Prosil bych tělo
Já.. prosil bych i mysl
Ale protože to neumím
Tak nezbývá než
Prosit plamen svíce
Přečteno 375x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Já Esther Ruth, WhiteSkull, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)