ROMEO A JULIE
Anotace: Ze sbírky "Vlci v hlavě"
ROMEOA A JULIE
A šli spolu mlčky,
jak už to tak bývá,
když on všechno tuší,
a ona všechno skrývá.
A šli spolu tiše,
jak už se to stává,
když ona myslí na milence,
a on, že je ta pravá.
A v jejích stopách
polní tráva
po stínu oné viny sahá,
po té vině, po břemeni,
po lidské zradě, zapomnění!
Že kdysi tudy šli,
jak za šťastných dob,
teď ona v hlavě sčítá majetek,
on vybírá si hrob!!
Přečteno 359x
Tipy 29
Poslední tipující: Zefi, jaroslava anna, zelená víla, harmony, borůfkovej shit., zenge, ilona, Psavec, divoska_jaja, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)