Jo a ten typ ber motivačně a taky jako vyjádření obdivu, že jdeš s kůží na trh a dokázals otevřít něco intimního a prohraného.
27.03.2010 23:26:00 | René Vulkán
Rytmus podle mého názoru pokulhává v celé básni,
Rým dala - vysrala, by bylo lepší napsat dala - srala, protože obě slova by byla dvojslabičná a rým by tak byl čistší.
verš - byla si však jediná svou lásku jsem ti daroval - by to chtělo rozdělit na dva řádky.
Poslední 3 sloky jsou nejlepší.
Tak se drž a piš a piš a přej hodně inspirace!!!
27.03.2010 23:23:00 | René Vulkán