On
Anotace: Měla bych se začít učit a vyhnat z hlavy rýmování...Díky učitelé,kteří mě necháváte s mou myšlenkou v klidu,když na papír čmářu pár bezcenných slov a zasněně koukám z okna
Chladná dokonalost,co spoustu chyb skrývá.
Nesmyslná osoba,co smyslu nepozbývá.
Bestie s dětskou nevinnou duší.
Jsi plný rozporů a to ti sluší.
Sluší a vábíš na to spoustu slečen.
Slepě jdou za tvým stínem.
Za jeden tvůj úsměv byl by každý vděčen.
Ty opijíš něhou a sladkým vínem.
Na kterou ukážeš,k nohám ti padá.
Jejich opojení chápu..neuznávám.
zas další duše v tvé blízkosti zvadá.
Miluji tě,ale pouze nenávist ti dávám.
Tak bráním své srdce před bolestným vyrváním.
Jak dát lásku bezcitné osobě?
Svojí duši ubráním.
Nepustím si tě blízko k sobě.
Za tmu vyměním tvé oči hadí..
tvůj polibek plný jedu.
To jen mozek srdci radí...
ale já zapomenout nedovedu.
Přečteno 465x
Tipy 14
Poslední tipující: Sýkorka07, Lugburz, Eru Alonnar, Psavec, CULIKATÁ, ilona, Maličká Peťulka, Isquieasuus
Komentáře (4)
Komentujících (4)