"VLČÍ PRÍBEH"
Vyjeme ako divé vlky
a dívame sa do neba
bežíme K SEBE ozlomkrky
a potom rýchlo OD SEBA....
Snoríme ako vlky lačné
po snehu, čo sa topí
čakáme, kto z nás prvý začne
kto začne strácať stopy...
Ceríme svoje ostré zuby
a priepasť, čo nás delí
pochová všetko, čo sa sľúbi
...............................
sme vlci osamelí
Přečteno 334x
Tipy 16
Poslední tipující: Jenda P., Pevya, Psavec, harmony, modrá..., Romana Šamanka Ladyloba, Sweet KiWi, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)