Luna
Anotace: Taková o lásce a víně
Luna mi ozářila cestu
a já vedu svou nevěstu
z láhve ji nabídnu
však opít ji nestihnu
Tak se marně upíjím
ona s jiným leží
já však už nic nezměním
a když, tak stěží
Luna se schovala za stromem
a ztemnila svůj svit
Říkám vylez honem
já tě chci opít
Opijem se spolu
tak jako dřív
u jednoho stolu
králové slív
A víno zvítězí
my se mu poddáme
nikdo nic nezmění
nic už se nestane
Komentáře (0)