určitě najdeš další slečnu .. ženu
která si tě zaslouží .. kterou si zasloužíš i ty :)
možná .. že ji i máš :o)
je důležitá naděje a hlavně stanovit si cíl a nelhat lidem které miluješ....ale to ty už dávno víš :))
hodně štěstí :)
05.11.2010 21:33:00 | Najlin
jj snad ,mě někde čeká další anděl,další žena... další básně ... moc dík za kom. l.
18.03.2010 10:23:00 | Chonglee