ZA TMY
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
ZA TMY
Jen za tmy
se zpití vrací domů,
jen za tmy
mám Tě ve své moci,
jen za tmy
chodí srny na luka
a potom žerou za tři,
jen v noci
berem si to,
co nám od přírody patří!
Jen za šera
Ti sahám rukou pod košili,
Bože, vrať mi jednu
z těchto chvílí i ve dne
-a pak,
nečekaje na soumrak,
budu ten,
co štěstím šílí!
Přečteno 387x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, Zefi, zelená víla, Javavia, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)