Střed zlomu
Anotace: první část pseudobásnické nesérie.
Jsi dílem božího trestu,
s korunou ze staniolu.
Jsi klíč od arestu,
rozpuštěn v kapce vitriolu.
Jsi rámec mého bytí
a střed nekonečna.
Jsi hvězda, která svítí
i když je neskutečná.
Jsi vrchol stromu,
co nese svět,
jsi kritický bod zlomu,
jenž velí uletět!
Komentáře (0)