Až jednou vrátím se
Anotace: Nemám rád feťáky. Nemám je rád, protože ubližují sobě, ale protože ubližují i okolí. Jednou jsem si tak představoval, co se asi honí hlavou holce, jejíž kluk propadne fetu. Mohl to být předtím klidně i super kluk, romantik. Ale fet ho zničí. Nefetuj!
Až jednou vrátím se a spatřím Tvou krásu,
ruce se roztřesou a dech se zatají.
Pak slastně nadechnu tu vůni Tvých vlasů
a oba zhřešíme ve stínu bonsají.
Až jednou vrátím se a pohled můj Tě zmrazí,
krev tváře obarví, srdce rozbuší se.
Tak právě v tu chvíli k nám Amor dorazí
a štědře uhasí po lásce žízeň.
Válí se po zemi, bolestí sténá,
andělskej vobličej bílej jak stěna.
Injekce u hlavy a pěna v hubě
a v rukou svírá si představy v tubě!
Až jednou vrátím se a se mnou andělé,
na Zem Ti přinesou kousíček nebe.
Každý den pro nás pak bude jak neděle.
Ty žiješ pro mne a já chci jen Tebe.
Až jednou vrátím se a políbím Tě na rty,
políbím do vlasů, na dlaně, tváře...
Pak zdvihnu Tě do oblak na nebeskou párty
a život proměním na tři listy snáře.
Až jednou vrátím se a se mnou má touha,
okusíš jak chutná rozkoš a slast!
Pak možná pochopíš, že chci být slouha!
Tvé duše! Né těla! Nenech se zmást!
Vzpomíná na první společnou píchačku...
Kámošům záviděl stříbrnou stříkačku.
Teď jinejm zas ruce bez jizev a vpichů!
Chtěl dojít ke štěstí a došel jen k hříchu!
Válí se v bolestech, smrtelnejch křečích,
ubohej prázdnej cíl posměšnejch řečí.
Už žádnej krásnej sen hlavou mu neběží.
Vzpomíná si matně, vzpomíná si stěží,
že sliboval jí kdysi:
Až jednou vrátím se, až jednou vrátím se...
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Niky88, zelená víla, Muscl, Iwetta, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)