And haters gonna hate.Ser na ně.
09.04.2014 13:13:28 | SmallGeorge
Ty starý básně bych zrovna raději smazal. Teď jsem si to kvůli tvýmu komentu přečetl a ...... :D
09.04.2014 13:18:39 | Pučik
:D :D Jen to tu nech, alespoň vidíš, že se měníš... Taky se mi stalo, že jsem zavítal do starších a málem se utloukl o klávesnici :D ... (to se tluču ale pořád)
09.04.2014 13:24:46 | SmallGeorge
Zní to trošku rappově, nicméně rytmus pokulhává. Ale nevadí. Neboj se po napsaní báseň třeba znova překopat, číst si ji znova a znova a pokoušet se o nové varianty. tak se drž a snaž se. Upřímnosti máš, zdá se dost, tak ji využij.
27.03.2010 23:32:00 | René Vulkán