Sním
Sníval jsem o krásné pláži
o stopách dvou lidí v příboji mizících
Sníval jsem o pravém ráji
a o společných zážitcích
Sníval jsem, že jednou uvidím
každý den Tvou tvář
Sníval jsem o všem, i když vím
že sám nenosím svatozář
Nesním dnes, už jsem se probudil
i když se pořád do snu chci vrátit
Už vím, že Tvé city jsem nevzbudil
a nic násilím nejde zvrátit
Pomalu vstávám a musím jít dál
ne však s tím, že bych vše vzdal
Chci bojovat a snít si dál
srovnat se s tím, co život mi vzal.
Možná to nebude v této roční době
vím, že to nebude o mě a tobě
Sním si ve dne a po nocích
a sny se mohou splnit...
.... třeba o vánocích
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Javavia, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Pučik
Komentáře (0)