Zkušenost
Sbohem,
má hlava je jak střep
na těle vyhořelém.
Vím, co jsem nevěděl.
Že bolest vždy nebolí jen tělem.
Prosímtě odejdi a nech mě, chci být sám.
Naše dny už spolu těžko poplují.
Za to však, že zas vím,
co je to láska
.........ti děkuji
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Psavec, Ejí, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)