Dýchat, abych viděla intimitu dávných...
Anotace: pohledů tvých...
Dýchat, abych viděla
Intimitu dávných pohledů
Tvých…
Milovat zbytečně
Člověka v dáli,
Který mě opustil…
/již nechce se vrátit…/
Smát se, abych přelstila smutek
Dokázala jemu…
Že já jsem ta silná
Milovat a dokázat nenávidět,
člověka, který hlavu mi zamotal
Plakat, nechat slzy zahojit rány,
pozorovat hvězdy,
co ztrácí se se svítáním...
Jako já!
Dýchat, abych viděla
intimitu dávných pohledů
Tvých...
A přestat...
/v tu pravou chvíli/
Přečteno 388x
Tipy 10
Poslední tipující: Sukuba, Psavec, Ejí, enigman, zelená víla, CULIKATÁ, hašlerka
Komentáře (4)
Komentujících (4)