Sny a realita
Nechám se unášet teplým proudem moří,
cestuji mezi pěti kontinenty,
všechny mé předsudky cesta nocí boří,
přehrávám si Tvoje argumenty.
Tolik slov řečeno, které slyšet nechci,
stačí jen pohled do zkalených očí,
chtěla bych věřit, že takový nejsi,
že Tvého koně vede jiný kočí…
Každou noc múzy buší do mých spánků,
odplouvám s vizí jasnějšího rána,
procházka kolem jarmarečních stánků,
miluju básničky, nechci si číst drama.
Přečti si raději moji knihu hostů,
na každé stránce pořád jedno jméno,
vybrané lahůdky a možná stejně postů,
Tvým erbem s voskem lůno pečetěno.
Přečteno 526x
Tipy 48
Poslední tipující: Labanda, Gandalf, Churry, Holis, Niky88, Vjeršotepec, s.e.n, hašlerka, Mbonita, Zasr. romantik, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)