nevim
Cestou do práce vidím všude naše místa ,
často na ně chodím tím si buď jistá ,
zapomenout na tebe prostě moje srdce nemůže ,
chtěl bych vědět kdo mi z tohohle pomůže ,
alkohol mi pomáhá ale jen na pár chvil ,
a pak bych za tebou zas běžel i tisíce mil ,
kamarádi zase moc nechápou o co tady běží ,
nemůžou mi tedy vyrvat bolest co v srdci mi leží ,
jinej vztah vztach nechci chci svou vyvolenou ,
chci zpátky tebe Martino a žádnou jinou ....
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Mera, CULIKATÁ, BARBYE, modrá...
Komentáře (4)
Komentujících (3)