Hovory k Múze
Múzo,
víš že už mě nebaví
ve chvílích samoty
psát Ti verše sžíravý
Noc co noc
hloubat nad lahví koňaku
navlečen v kůži zoufalce
přesvědčovat se o opaku
Múzo,
milostné verše chceš-li
zlehka pohni mi osudem
lásku do cesty mi sešli
/třeba nebudeš litovat.../
Přečteno 360x
Tipy 17
Poslední tipující: Lioness, harmony, Skalsky Pavel, Jiparo, modrá..., ilona, enigman, Zefi, labuť, Sidonie89, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)