Svářeč a Svářečka
mají vztah k práci společně velmi blízký.
Jen se párkrát koukli do oblouku
při svařování
a mají po ránu u kávy
slzy v očích ze zánětu spojivek.
Monument svařence v paprscích
slunce vypadá tak skvěle.
Ale ta bolest při pohledu do něj..
Že mám pravdu.
A nebo zase ne?
Ach jo..
19.03.2010 17:17:00 | Sleepwalker