Jsem
Jsem tak blízko Tebe,mohl bych se Tě dotknout,mohl bych promluvit,mohl bych?Jsi tu a jsi tak moc vzdálená,jsi dál než modré nebe,všimni si,jsem u Tebe.Chci v Tvém světě být,nechci o Tvých rtech jen snít.Usměj se,usměj a pojď v stopách mých.Jsem tu a nechci tě ztrácet.Prosím,probuď se a miluj mě tak jak já miluji Tebe.Umírám bez Tebe!
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)