Lásko
Lásko,nechci jít sama spát
"Viem máš zo smutku strach!"
Chci být šťastná a na rtech mít úsměv
"Nie len boľavý úder!"
Řekni mi co znamená milovat?
"Keď poviem budeš toho ľutovať"
Věříš na Lásku která je v nás?
"Stratil som nádej ukrytú teraz"
Proč, bojím se každého rána?
"Len já som krutá zpráva"
Bojím se, že Tě nikdy nepoznám
"Nikdy nebudem sám"
Vrátíš se a zůstaneš?
"Len keď ty sama prestaneš"
....SI LHÁT....
Přečteno 463x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, labuť, Robert S., modrá..., ilona, Psavec, fuu, Petbab, Larey, Giginka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)