Cecilko, jestli někdy pojedu na sraz Literu, tak se tam s tebou doufám potkám. Cítím v tobě duši spřízněnou.
02.02.2006 17:39:00 | jarynbacin
Některé džbánky vyschnou už hodně brzy.
Jiné pak plní hlavně bolest, pláč a slzy.
Však ten tvůj ať po samý okraj
vždy jenom štěstím plný máš.
Vím, že nepiješ z něj pouze sama
i druhým často s láskou naléváš...
15.12.2005 16:14:00 | Mourek
A zase mě bolí kolena... a navíc v této zimě smekám a nechávám si ouška omrznout. ;-)
15.12.2005 08:42:00 | Luca_69
..v tvém džbánku vody NIKDY neubyde!!
ať už je požár na patře..či sucho náhle přijde..
..v tvém džbánku bude VŽDYCKY vody dost a dost..
pro tebe..pro mne..pro jiné..kdykoli přijde host!!
15.12.2005 08:06:00 | šuměnka