Jsi
Anotace: Tímto jsi pro Culíka:-)
Pravý poklad bez nadsázky
mandl-žehlící denně vrásky
štěstí-slova nitra dané
radost-úsměv tváří vane
krása-průzračné obrysy něhy
moudrost-větné spojení stehy
odvaha-bránit křehké zboží
duše-stvoření srdce boží
láska-pronikajíc celým tělem
cesta-spojení s druhým břehem
Přečteno 490x
Tipy 43
Poslední tipující: Antares, Holis, Tacca, enigman, Koza, casla, Jakub Lasak, blue, ilona, stravla, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)