Láska je láska
Anotace: Vždycky může být lépe!!!!
...V řadě básních mají se lidé rádi a nebo se i milují, v některých jsou kamarádi a nebo se jen litují, v některých je i smutek, pláč a zlo, věci krásné, i to, co se nepovedlo, dala bych tam i pohlazení, věci nesplněné a o nich snění,nedám tam však smrt, nemoci, opuštění a samotu,zatnem zuby a štestí se nám přilepí už na botu....
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)