Marilyn
Krásná a vlídná, jedna z mála
snad ve všech křivkách Marilyn.
Tajemným ohněm bohyň plála,
já se k ní lepil jako stín.
Bylo to kdysi, dnes jen zírám
co je to láska, a co splín.
Ačkoli chtěl bych, neumírám,
když je to možné, stále spím.
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, harmony, Psavec, Houda, labuť, ziriant, CULIKATÁ, CRASH
Komentáře (1)
Komentujících (1)