Vyznání
Zmatených papírů
napsaných na míru
bylo už dost.
Házím je do koše
z podivné rozkoše,
bere mě zlost.
Chtěl jsem být básníkem,
uhánět rychlíkem,
tohle je pryč.
Jdu sázet květiny
a ty mé vidiny
zahrabe rýč.
Kdybys mi napsala,
že naděj zůstala,
řek bych si – stůj!
Zased bych ke stolu
a v prvním z úkolů
napsal bych -
Tvůj jsem, lásko,
navždy tvůj...
Přečteno 497x
Tipy 18
Poslední tipující: slza29, Psavec, Larey, ilona, harmony, carodejka, CULIKATÁ, Houda, ziriant, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)