potichu
pošpičkách
so zatejným dychom
bez zavŕzgania podlahy
bez pohnutia záclon
bez vrhnutia tieňa
bez zábleskov v obrazovke
bez akéhokoľvek pohybu
a predsa rýchlosťou vetra
..
si lieta
škriabe
pichá
kole
bolí
rve
ťaží
..
približuje sa
potichu
pošpičkách
..
ruka v ruke