Láska trvá
Anotace: Kratičká básnička pro naše srdíčka
Již je tomu třetí rok,
co láska naše sílí.
Chutná jako zdravý mok,
dny nás s štěstím míjí.
Jdeme spolu ruku v bok
vstříc osudných chvílím
brzy půjdem krok sun krok
se šaty v barvě bílý.
Přečteno 629x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)