Romeo a Julie 2010

Romeo a Julie 2010

Anotace: ...

Procitni, měsíci, a napiš,
jak velká je síla našich snů
a co jsou sluneční dny.
Procitni, slunce, a řekni,
kde jsou ty louky,
kde je vášeň letních oparů,
zázraků nebe, vítr našich růží
a konečného účtování
s našimi dny.

Podívej, z nebe sypou květy,
vánek si hraje s motýly.
Řekni mi, lásko, kolik je ti,
kde jsme své chvíle kreslili.
Milovat krásu je tak snadné,
všichni jsme ve své nádheře.
Večer, když s nocí rosa spadne,
měsíc nám cestu otevře.
Není to věcí tvého mládí,
není to tím, co čas mi vzal.
Nejhezčí z hvězd své barvy ladí,
a já jsem na tvou přísahal.
Každý se ke své hvězdě vrátí,
všechno zde hvězdy stvořily.
Jednou to přijde, čas se ztratí,
pro nás to bude za chvíli.
Autor Robert S., 21.03.2010
Přečteno 418x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, labuť, CULIKATÁ, Markulka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Je v ní mnoho, v řádcích i mezi mini... pro každého, kdo chce...

21.03.2010 17:02:00 | labuť

líbí

Holka zlatá, Culíkatá, moc ti děkuji,
děkuji i další víle, že zas rýmuji...

21.03.2010 14:37:00 | Robert S.

líbí

krásná ST!

21.03.2010 14:02:00 | xoxoxo

líbí

Projel mnou chvějivý pocit něhy,moc se mi opravdu LÍBÍ!

21.03.2010 11:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel