Svatební obraz
Tak šťastný pár, ta dvojice
v obraze krásném na svém místě
teď vím ale zcela jistě
dívám-li se tak trochu zpět
jak krásný, krásný byl to celý svět
před lety třiadvaceti.
Vzpomínka rychle hlavou letí
s pohledem upřeným k dvojici
nevěsta drží kytici.
A je mi hezky, věru velmi
s obrazem na zdi visícím.
Já můžu říci vskutku hned
jak líbí se mi opravdu!
S povzdechem muže řeknu vám:
Jak krásný,krásný on má rám.
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)