Jsi...

Jsi...

Anotace: Touto básní jsem na Literu před lety začínal, snad se hodí i pro ten dnešní den...

Vždycky jsem Tě miloval a nikdy to nebude jinak...

Jsi růží, která nachem plane,
tvůj půvab hvězdy roztočí,
jsi zlato jemným stříbrem tkané,
jsi božskou pastvou pro oči,
jsi touhou, něhou, smyslem žití
a já se musím stále ptát,
proč slunce bledne, měsíc svítí,
když šeptám slova - mám tě rád!
Tvůj pohled rojem jisker srší,
jsi ostrov v moři nadšení,
jsi kouzlem, které z nebe prší,
já propadám se do snění.
Lásko krásná, lásko věčná,
jsi vším, co mohu vůbec mít,
a jako píseň nekonečná
provždy budeš světem znít!
Autor Robert S., 21.03.2010
Přečteno 447x
Tipy 13
Poslední tipující: Psavec, labuť, Marfuša, ziriant, modrá..., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná záležitost!

21.03.2010 15:13:00 | modrá...

Srdcová NÁDHERA!Moc se mi líbí.

21.03.2010 15:02:00 | CULIKATÁ

hodí..je moc pěkná ST

21.03.2010 14:56:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí