VE VANĚ
Anotace: Napsáno a věnováno Kočce z Moravy pro radost...
VE VANĚ
Chtěl bych být žínkou,
co dotýká se tvého těla,
kterou bereš do dlaně,
když se jemně mydlíš zcela,
chtěl bych být šampónem,
co si z vlasů smýváš,
a ručníkem, do nějž se balíš nahonem..
a pak v něm chvíli bydlíš...
chtěl bych být...
a chtěl bych..
abys taky chtěla...
Přečteno 558x
Tipy 22
Poslední tipující: Anura, Barpob, Romana Šamanka Ladyloba, zenge, Psavec, divoska_jaja, labuť, ziriant, Květka Š., modrá..., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)