MÉ OČI NEZŮSTANOU BEZ SLZ, MŮJ DOMOVJE, VE TVÉM SRDCI
Anotace: Starouškovi...*:)
Jsi
momentálně prožitá radost.
I
bolestivě neskutečné zoufalství.
Mé oči nezůstanou bez slz,
ne, nezůstanou bez slz.
Můj domov je, ve tvém srdci,
ano, ve tvém srdci.
Jsi
plně vychutnaný okamžik.
I
intenzivně trýznivý pocit.
Mé oči nezůstanou bez slz,
ne, nezůstanou bez slz.
Můj domov je, ve tvém srdci,
ano, ve tvém srdci.
Jsi
vášnivě nebezpečná touha.
I
marně nesplnitelný sen.
Mé oči nezůstanou bez slz,
ne, nezůstanou bez slz.
Můj domov je, ve tvém srdci,
ano, ve tvém srdci.
Bez slz,
ve tvém srdci...
Přečteno 311x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Koza, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)