už dávno
Anotace: ... naše dítě ...
.
stopy tvé už přeci roztály
pradávno odtekl jejich sníh
vzpomínkami hraný oběd
přes rozvařený smích
do saní na dlouhé cestě
teď zapřáhnem vedle sebe
jenom pár rovných atomů
a náš dávno známý hřích
který stál sakra za vše
už od prvních zákonů
cvičených ve větvích
lítými šavlozubáky
na Řípu tvých přání
snášené hrušky až od Blaníku
před Marušky v lednu
a k nim jahody
pro druhé
břicho
tož včil ticho
než se to narodí
na Pálavě
a v mé hlavě
.
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, isisleo, Mbonita, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)