Nádražní hala /Vlak naděje/
V záři umělýho světla
těch pár slov cos mi řekla
jen ty zůstaly mi po tobě
smích i pláč v jedný osobě
V přítmí starý nádražní haly
jizvy na duši už mě zase pálí
tak strašně rychle
mizíš rychlíkem osudu v dáli
Pár opilců v koutě se poměje
já tu čekám na lokálku naděje
prý je to vlak hodně toulavý
snad mi v týhle díře zastaví
Přečteno 356x
Tipy 15
Poslední tipující: ilona, zelená víla, Sidonie89, labuť, Emira, CULIKATÁ, Giginka, malá slečna, hašlerka, Niky88
Komentáře (3)
Komentujících (3)