Nediv se, já jdu dál
Kráčím kupředu,
už nikdy dozadu,
se neotočím.
Zahodím zahlavu,
jen tak z rozmaru,
tvoje přání.
Z nudy ruce si dám pod bradu,
nevnímám co mi dáš za radu,
zas chytrou.
Vlak už míjí stanici,
projíždí rodnou vesnici,
tak opuštěnou.
V hlavě se mi honí,
jak to stádo koní,
černých myšlenek.
A tak končí útěk můj,
za uchem zaznělo mi stůj,
a otoč se.
Nechci se prát,
možnost volby Ti brát,
ty ses rozhodl.
Nediv se, já jdu dál...
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, PPetrushka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)