Toužím po Tobě
Anotace: zkrátka něco od srdce......
Krásný je vítr co hýbe klasy
však žárlím když hýbe Ti vlasy
Přeji si býti tím větrem
projít Tvým tričkem či svetrem
laskat Tvé tělo, vnímat Tvůj dech
vypustit okolí, všechen ten spěch.
Nechci dál psát jak chybí mi láska
jsi přece moje vysněná kráska.
Přečteno 683x
Tipy 6
Poslední tipující: Barpob, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)