Jablečná mísa
Chodím kolem tebe
jak kdybys byla
ovocnou mísou
z dalekého ráje
krásného Madagaskaru
co ti jen říct
usmát se na tebe
povědět ti co cítím
ale mlčím
raději mám ruce
špinavě čisté
barvami
od tří barevných jablek
maluji mísu
plnou jablek
tak lehce
vzniká jedinečném okamžiku
v mém soukromém ateliéru
mého snění
mlčky
sleduji tě
jak si hraješ s vlásky….
Přečteno 435x
Tipy 45
Poslední tipující: malá slečna, lucajda89, Barčik2, Demedalex, Boudicca, Verena, dream in emptiness, slečna.závist, Juan Francesco de Faro, ilona, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)