Až vzájemně se budem mít
Anotace: láska je holt láska. :-)
V objetí z hedvábí topit se toužím
a Tobě při tom dívat se do očí
s něžnými doteky prožít den dlouhý
ukrýt Tě celičkou do mého náručí.
Utečem do světa kde vládne láska
jen my dva jako jedno tělo
ať v našich srdcích oheň praská
a vše kolem by oněmělo.
S Tebou jsem králem s velkou mocí
když pot Ti stéká po zádech
my proletíme celou nocí
a navzájem si vezmem dech.
Celou Tě zlíbám malá slečno
a pak se děj co budeš chtít
klanět se bude nekonečno
až vzájemně se budem mít.
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: šuměnka, Maryje..., Kapka, Charentan, slečna.závist
Komentáře (2)
Komentujících (2)