Slzy
Slzy solí na tváře mi psaly,
jak moc to bolí, že na cestu se daly
Srdce tlouklo mi je z očí vpřed,
ze snů na svět a zpět
Slzy pomalu pro lásku usychaly,
na tvářích však mapy zanechaly
Čti v nich a najdi zlatý střed,
čti v nich a navrať se mi zpět
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: larissa, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)