Anotace: Jak to může dopadnout, když se člověk zamiluje do manžela své nejlepší kamarádky?Těžko říct, já jen tak sním, ale kdyby to bylo doopravdy, tak nezbývá než věřit jejich pevné lásce a přát jim hodně štěstí a hlavně trpělivosti :)
ST také znám jenom nebyli manželé a ona mou nejlepší jen dobrou ;-) :-) a PS: ted by ráda kdybych si ho vzala aj s kufry, ale ne děkuji už nemám zájem ;-) :-D
26.03.2010 14:46:00 | Labanda
Láska, aj když tajná... přecik není hloupost, ač skutečně zaslepuje... protože milovat, není pokaždé stejné. Jsou lidé milující - zaslepení. Ale také lidé milující - a přesto všecko dobře vidící a jednající... hmmm... Ovšem, záleží na každém z nás.
26.03.2010 14:08:00 | NikitaNikaT.
Stává se to – snad i mnohým tady,
že život klade nástrahy,
těžko se dá tomu bránit,
když je v něm málo radostí.
Tajnou lásku hýčkej – skrývej,
pozor dej však na okolí,
i ten kdo jeví se jako přítel,
zlý jazyk má a rád podrazí.
Tak hodně síly a žádný průšvih. Ahojky Bobi
26.03.2010 07:18:00 | bobi bobie
Zavání to průšvihem,já vím..je to zlé...jenže na druhou stranu...dá se lásce poručit???:-)
23.03.2010 16:56:00 | střelkyně1
Jo to ti teda vůbec nezávidím..ale popravdě?
V moři plave spousta ryb...někdy však ta zlatá nám nebude nikdy souzena.
Jestli jde o dobrou kamarádku..přemýšlej jestli románek s jejím manželem by tě nepřipravil o přátelství které jen tak ležet na zemi nenajdeš..A pak ..jak víš že by tě stejně jednou nepodvedl s jinou ..tak jak s tebou.
Jo je to dilema co ? Ale báseň je fajn ST!
23.03.2010 11:34:00 | xoxoxo