Kudy jít
Anotace: Těžké rozhodování
Kudy jít?
Vlasy tmavě havraní
Pro mě byly na hraní
Její vlasy havraní
Vídávám i ve spaní
Paže bílá těla bříz
Nepřiznám nic, všechno víš
Kterým směrem, kudy jít
Kudy jít a nebloudit
Zapalme ohníčky kolem cest
Ohníčky budou nás vést
Zapalme ohníčky vždycky v šest
Ohníčky budou nás vést
Někdy nevím, co mám říct
A co ty? Ty to snad víš?
Kdy odbočit kudy jít
Kudy jít a nebloudit
Zeptám se jí asi dnes
Tisíc nocí sám jak pes
Tisíc nocí tisíc dnů
Tisíckrát se rozhodnu
Zapalte ohníčky u všech měst
Ohníčky budou vás vést
Pro jistotu už za pět šest
A ony budou mě vést
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)