Čtenář
Naliju Ti lásku do skleněné číše,
vypiješ ji s chutí do poslední kapky,
už to zase slyším, opět píšu klišé,
o Lásce, co seká do mé kůže drápky.
Podrápaná záda, okousaná ústa,
horkou lávou touhy srdce spálené,
zaléváš mi slastí v duši místa pustá,
na rtech cítím vláhu s chutí plamene.
Známá vůně skolí těla na kolena,
ruce zakoření do úrodných míst,
slova lásky píšu, omámená, němá,
náruživý čtenář umí knížky číst.
Přečteno 422x
Tipy 38
Poslední tipující: Houda, Labanda, ilona, Churry, zelená víla, Boudicca, kuskus pruhovaná, Vjeršotepec, carodejka, Jarka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)