Nikdy
i kdybych byl prašivá veš
a ty´s byla
strašně vysoká věž
i kdybych byl odpornej šváb
a ty´s byla
nedobytnej hrad
i kdybych byl bez koně král
a ty´s byla
svatej Grál
stejně bych to na tebe
nepřestal zkoušet
Nikdy.
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)