Anotace: otázka všech otázek, ráda bych Tě milovala i teď, ale Ty ses změnil a to moc a tak se změnili i mé city k Tobě promiň už Tě nemiluju a asi milovat ani nebudu :-(
Souhlasím s tím, že je to moc hezká báseň...a že jsou tam drobný chybičky?To je jen dobře...když jsou věci moc perfektní..tak už to taky není ono.. =)
25.03.2010 01:36:00 | Giginka
Po prvním přečtení se mi to moc líbilo, ale narazil jsem na pár věcí, které mě tak trošku propleskly. Rým jsi-nejsi ve své podstatě není rým, je to jako řezat-vyřezat-odřezat-neřezat. Pak ještě máš hned po sobě slovo musela a na další řádce nemusel, to taky není zrovna lahodící. Jinak, až na tyhle dvě záležitosti, je to velmi příjemná a hezká báseň.
24.03.2010 10:36:00 | Rampa.Tau