Chodník
chodník
kočičí hlavy
dlážděný touhou
bezesné stavy
naděje sněží
pouhý kus ledu
předstíráš slunce
v půlnočním běhu
hluboké stopy
mělkého citu
útěky
do mého bytu
ztracená za dne
bloudíš mou nocí
opilá
podivnou mocí
chodník
naděje v blátě
nahatá
vypadáš svatě
Přečteno 458x
Tipy 47
Poslední tipující: Kapka, Sweet KiWi, Dota Slunská, Tanzania, Koza, lampicka, Jana M., Myrja, Kars, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)