Touha a vášeň
Anotace: Láska která mě opustila, ale přesto na ni myslím v dobrém a mám otevřenou náruč novým věcem
Sbírka:
Nová dějství
Stíny obklopovali mysl mou
Když jsem věděl, že nemohu být s tou
Kterou miluji
Ale láska ke mě našla si cestu
Přestože neujdu svému trestu
Miluji, to slibuji
Štěstí kdysi mi uniklo a bylo pryč
Zdáli se smálo a zvolalo: ,,Jen si křič!"
Teď se raduji
I když strach, z toho co přijde, mám
Vím, že nevím, a že neznám
Osude, vrať ji
Vítám vše dobré a krásné co přijde
Tak jako slunce, které na obzor vyjde
Stále miluji
Touhu a vášeň
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
Komentáře (0)