Propast
Anotace: včerejší nespavost...
Ochutnává život,
třpytivý tak krásný,
vzdává se,
a nechce se stratit,
uprostřed všeho,
nemůže přestat,
nemůže zapomenout,
špinavý,
ten anděl,
co se zatoulal,
hluboko v tvém srdci.
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: Jožin z Moravy, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)