Vybíravá láska
kapky deště
narozený ve tmě
uslzený voči
po probdělý noci
milenci v kupce slámy
a ne-milenci
co by chtěli
taky
ale láska si vybírá,
aniž by se ptala:
Chceš? Nechceš?
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Juan Francesco de Faro
Komentáře (1)
Komentujících (1)